Ви увійшли як Гость | Група "Гості"Вітаю Вас Гость

Меню сайту
Категорії розділу
Новини села [0]
Що нового на селі.
Новини звідусіль. [1]
Цікаві новини села та світу.
Анекдоти:))) [4]
Анекдоти, байки, бувальщини.
Є ідея!!! [0]
Ваші ідеї та пропозиції щодо благоустрою села,шляхів його розвитку та просто цікаві проекти
Є проблема!!! [0]
Проблеми села, які необхідно вирішувати негайно.
Є тост!!! [0]
Святкові поздоровлення для односельців.
Просто наболіло... [0]
Поділіться своїми роздумами та переживаннями. Вам стане легше, а може хтось і допоможе:)
Ідеї для сайту. [2]
Що б ви хотіли бачити на сторінках цього сайту?
Яшкин блог. [3]
Блог дідуся Яшка про все і ні про що....
Міні-чат
200
Головна » 2011 » Лютий » 7 » Горить
10:42
Горить
У ніч із четверга на п’ятницю сталась пожежа в приміщенні "Критого ринку" (колишній універмаг). Старший інспектор СДПМ Богдан Матієнко (30 років) розповів:

– У 0 годин 33 хвилини в "Критому ринку" спрацювала сигналізація ВДСО на задимлення приміщення. Пожежна команда відразу прибула до місця загорання. У 0 годин 40 хвилин увійшли до приміщення. Воно було наскільки задимлене, що відразу не можна було визначити місце загорання. Через 18 хвилин загорання було локалізовано, а ще через 17 хвилин, о першій годині 15 хвилин, було повністю ліквідоване.

За попередніми висновками, причиною пожежі стало коротке замикання холодильної камери, яка стояла на першому поверсі поруч із східцями на другий поверх. За словами продавців, у холодильній камері зберігався товар торгової марки «Наша ряба». Її неодноразово ремонтували. Під вечір деякі із торговців відчули якийсь дивний запах у приміщенні. Проте подумали, що то запах фарби.

Зайшовши до приміщення, звернув увагу, що стеля на обох поверхах вкрита щільним шаром сажі. Дихати без масок чи респіраторів неможливо, і це майже через 12 годин після пожежі.

Найбільше від диму та сажі постраждали товари, які знаходились на відкритих полицях "Критого ринку" як першого, так і другого поверхів. Розмір збитків з'ясовується.

Викликано спеціалістів із спеціальної лабораторії столиці, які й встановлять справжню причину загорання. А поки що підприємці вивозять свій товар із приміщення "Критого ринку".

Як стало відомо редакції, на початку січня "Критий ринок" застрахував своє приміщення від пожежі у одній із страхових компаній.

***

Цього ж дня о 14 годині міський голова Олександр Шкіра терміново зібрав керівників підприємств, ринків, завідувачів банківськими відділеннями на нараду з приводу ліквідації наслідків пожежі на «Критому ринку». На нараді було вирішено створити фонд допомоги постраждалим підприємцям, зокрема направити листи до керівників банків із проханням надати їм кредити за зниженими відсотковими ставками. Директор міського ринку Олександр Опінко запропонував створити тимчасові торгові площі на ринку по вулиці Московській, 14, аби ці підприємці могли торгувати, доки Критий ринок буде закритий на ремонт. При цьому він зазначив, що плату із «погорільців» брати не будуть. Заступник голови незалежної профспілки підприємців Артем Пилипенко попросив, аби міська рада розглянула питання про відстрочування цим людям виплат з комунальних платежів. На нараді також було зазначено, що плату за оренду приміщення на Критому ринку на час ремонту приміщення із підприємців брати не будуть. Координатором робіт з допомоги постраждалим від пожежі на «Критому ринку» призначено заступника міського голови Сергія Оліна.

Категорія: Новини звідусіль. | Переглядів: 456 | Додав: AnriK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Yaha  
0
мдя.... у нас все через несправну електропроводку.... Або хтось з кимось щось не поділив, або точно хотіли надурняк страховочку поюзать cool

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Архів записів
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 29
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук